Ett starkt startkapital

Ett starkt startkapital

Tjenare bloggen! Nu ska det göras en rejäl satsning och jag kommer verkligen gå helhjärtat in för att bygga upp ett företag. Det känns helt rätt i tiden och jag är minst sagt redo för att starta ett nytt kapitel i min karriär. Jag har gjort en del eftersökningar samt sett över hur jag kan få den bästa möjliga starten och det jag tänker är privatrådgivning. För att jag ska kunna slå mig in på marknaden så behöver jag ett starkt kapital och det tror jag blir enklast att få med hjälp av privatrådgivning. Min företagsidé tänker jag inte gå in så jättemycket på, men jag kan säga att jag kommer sälja produkter. Det kommer därför bli en produktionskostnad som jag måste finansiera och det är därför som jag tänker att privatrådgivning kan ge mig den där lilla extra skjutsen i början för att få tillgång till ett starkt kapital. Förhoppningen är att kunna betala tillbaka det mesta på lånet ganska fort så jag inte behöver tänka på det mer. Den där lilla extra skjutsen i början tror jag kan vara betydande för att kunna nå framgång, jag måste få in mig själv på marknaden och det finns den del indirekta konkurrenter på marknaden som är ganska stora aktörer inom branschen. Samtidigt så är det en relativt unik produkt vilket ger mig bra förutsättningar för att kunna komma igång. Att starta företag idag är sannerligen tufft, det krävs verkligen att allting klaffar för att man ska kunna lyckas. Mycket företag köps idag upp av de största aktörerna, framförallt om deras idéer är bra. Jag kommer däremot hålla väldigt hårt i mina produkter, men samtidigt så kan man inte blunda för eventuella samarbeten. Det kommer bli en spännande sommar och vi får se hur det här går, men jag hoppas och tror minsann på en succé.  


Kommentarer är stängda.