God mat och bra service

God mat och bra service

God morgon och välkommen! En fin dag som denna tänkte jag skriva ett inlägg med en rekommendation eftersom jag vet att ni gillar den typen av inlägg. Tanken är att ska handla om en restaurang i Vetlanda vars namn är Matverket Bistro, det är en restaurang som jag upptäckte för några veckor sedan och jag skulle gärna vilja dela med mig av det.

Som sagt var det först för några veckor sedan jag upptäckte den här restaurangen, och som ni kanske redan vet gillar jag att dela med mig av saker som jag tycker om. Mat är ett stort intresse som jag har och därför är det viktigt för mig att äta god mat, oavsett vart jag är. Det har gjort att jag inte går till vilken restaurang när jag väl ska äta ute, jag väljer med noggrannhet för att vara säker på att jag ska få god mat. anledningen till att jag besökte var för att en nära vän till mig ville gå dit, han hade själv varit där tidigare och jag valde att tro på honom när han sa att de hade riktigt god mat. Idag vet jag att jag gjorde ett bra val genom att lyssna på honom, det ledde ju ändå till att jag upptäckte en ny restaurang i Vetlanda som jag kan vända mig till för att garanterat få en välsmakande måltid. Som ni kanske förstår fick jag otroligt bra mat under mitt första besök, jag blev definitivt positivt överraskad. Utöver den goda maten är det viktigt att personalen bemöter en på ett bra sätt, vilket de definitivt gjorde på Matverket Bistro. Sedan det besöket har jag gått dit fler gånger, det har nästan blivit en favoritrestaurang för mig. Eftersom jag är så nöjd med alla delar kan jag inget annat än rekommendera er om denna restaurang i Vetlanda, vill ni ha bra service och godsmakande mat tycker jag verkligen att ni ska gå till Matverket Bistro.


Kommentarer är stängda.