Jag behöver inte längre sola

Jag behöver inte längre sola

Tjenare, hallå, hej! Nu i sommartider är det väldigt mycket fokus på att man ska vara brun och solbränd, därför tänkte jag idag prata om ett sätt att bli brun utan att skada kroppen. Jag kommer prata om Salone Julia, dit vänder jag mig när det är dags för en ny spraytan i Uppsala.

På senare år har skönhetsidealen ändrats lite från tidigare årtionden, numera är det mycket fokus på bland annat solbränna. Jag ska inte sticka under stolen med att jag är en av dem som tänker mycket på hur jag ser ut och mer än gärna är solbränd och brun. När jag var yngre spenderade jag mycket tid ute i solen för att bli brun men jag fick höra allt för många skrämmande historier om hur solen skadar ens hud, sedan dess kan jag spendera lite tid i solen men jag ligger absolut inte och solar på samma sätt som tidigare. Trots att jag inte ligger och solar vill jag ändå känna mig fräsch genom en fin bränna, därför har jag börjat gå till Salone Julia för spraytan i Uppsala. Visst att det kostar mer pengar än att vara utomhus i solen men jag vill helt enkelt inte riskera min hud redan nu när jag är så ung, jag vill hellre bespara min hud tills jag är äldre. En annan sak som jag tycker är väldigt positiv med spraytan är att man blir brun så fort, om man ska ligga ute och sola och få lika bra resultat måste man spendera många timmar och dagar i solen. Ända sedan jag började med spraytan har jag gått till Salone Julia, jag fick höra talas om den salongen och gick dit för att se om jag gillade servicen och resultatet. Första gången jag var där fick jag ett riktigt bra bemötande och jag förmedlade mina önskemål gällande resultatet, det ledde till att jag fick det resultatet jag hade förväntat mig. Sedan dess har jag gått dit varje gång det är dags för en ny spraytan i Uppsala och jag har blivit lika nöjd varje gång jag har varit där.


Kommentarer är stängda.