Lite stel i ryggen

Lite stel i ryggen

God eftermiddag bloggen! Med drygt tio minuter kvar på den här arbetsdagen så är det inte mycket aktivitet just nu, utan jag sitter egentligen bara och väntar in att klockan ska slå fem. När jag kommer hem så är det raka vägen till soffan som gäller, nästan så att det kan bli sängen direkt. Jag något otroligt trött och efter en helg sovandes i tält så är kroppen ganska så sliten, massage i ett par timmar hade varit något att föredra just idag. Vi firade midsommar i en stuga lite längre ner på västkusten och jag kom hem till Kungsbacka ganska sent igår. Det var väldigt trevligt men just den där sovsituationen som blev var inte att föredra för fem öre. Vi bodde i en relativt liten stuga sett till hur många vi var där, så några av oss fick sova i tält. I tältet låg vi på två tunna madrasser och det var inte riktigt vad ryggen tyckte om. Jag hade hellre sovit sittandes i en stol, för nu känns det som att ryggen knäcks vid minsta möjliga rörelse. Det är inte vanligt att jag har ont i kroppen utan jag har sovit i tält många gånger förr utan att det har varit några problem, men de gångerna så har jag också haft ett betydligt mjukare underlag. Men man ska inte klaga, vi hade det som sagt väldigt trevlig och jag tror nog att lite massage och att få sova i sin egna säng några nätter kan göra susen. Eftersom att jag har ett skrivbordsjobb så blir jag inte så lidande av att ryggsmärtan, det är mest när jag står upp som känner att det är lite stelt. Sen när man inte har sovit så bra heller så blir huvudet lite lidande också, jag har haft lite svårt att hänga med i allting idag. Nu är det dags för hemgång och frågan är om jag inte ska ta och boka in en massage tills imorgon med.  


Kommentarer är stängda.