Massage direkt efter jobbet

Massage direkt efter jobbet

Hej där bloggen! Idag tänkte jag starta veckan på bästa möjliga sätt, genom att gå på massage efter jobbet. Jag tror att det är precis vad som behövs efter en sån här helg. Vi var ett stort gäng som lämnade Östermalm och Stockholm för att istället bege oss ut till en stuga på kusten. Väl där så var det väldigt ont om sovplatser så många av oss fick sova på madrasser, vilket inte gjorde susen för min rygg om man säger så. Jag drog dessutom nitlotten och fick en riktigt tunn madrass så min rygg mår inte direkt bra. Igår var första gången sen i onsdags som jag fick sova i en säng och det tog inte många minuter innan jag somnade. En massage och sen ska nog stelheten i ryggen och nacken vara borta. I övrigt så blir det en väldigt lugn dag, vi har det ganska så bekvämligt här på jobbet med lagom mycket kunder. Jag tänker att även eftermiddagen får fortsätta i det här spåret, massage och sen blir det nog sängen för mig resten av kvällen. Det finns ganska många sovtimmar att ta ikapp om man säger så och det skulle inte förvåna mig om jag till och med kanske slumrar till under massagebehandlingen. Resten av veckan kommer bestå mesta dels av jobb och träning, men idag är det däremot vilodag. Jag vill inte köra några pass när ryggen inte känns riktigt bra då kommer det antagligen bara bli värre. Nu är det inte många dagar kvar tills semestern är här och som jag längtar efter sovmornar och sena kvällar. Det är bara den här veckan kvar och sen har jag fyra veckor med semester, så nu kör vi! Ha en fin dag och ta hand om er, unna er en massage och ge bästa förutsättningarna för att klara av veckan.


Kommentarer är stängda.