Massage för vovven

Massage för vovven

Morsning alla läsare! Äntligen har vi fått tillbaka det där härliga sommarvädret, det var verkligen på tiden. Samtidigt så är det väl lite sen gammalt att det ska vara lite halvkasst väder under midsommar, så jag är egentligen inte så förvånad att vi har haft några dagar fyllda med regn. Apropå regn så hade jag faktiskt tänkt ta med min hund på regndroppsmassage här i veckan. Att det fanns regndroppsmassage för hund var någonting jag fick nys om för en sisådär två veckor sedan och nu när jag har semester så kan vi lika väl ge det ett försök. Själv har jag varit på regndroppsmassage flera gånger genom åren och om det är samma upplevelse för hunden så tror jag verkligen att det här kan bli bra. Min vovve har en ganska hög aktivitetsnivå och det är väldigt vanligt för den rasen, så jag visste garanterat vad jag gav mig in på när jag valde just honom. Däremot så behöver också dom få sin avslappning. Eftersom att de är ganska högt uppe i varv varje dag så tror jag det är ännu viktigare att de kan få möjligheten att kunna koppla av, speciellt så här års när det är varmt ute. Den där stressen som hunden kan få ibland måste försvinna och jag tänker att en massagebehandling är rätt väg. När jag själv vill bli av med stress och kunna komma ner i varv så är det precis vad jag gör, därför tänker jag att det också borde fungera även på min hund. Det skadar åtminstone inte att testa och med tanke på att min vovve tycker väldigt mycket om att bli klappad, så kommer han garanterat få sig en skön och avslappnande stund. Sen om det kommer hjälpa i längden, återstår att se. Jag kommer naturligtvis ge er en uppdatering på hur det gick senare i veckan, men tills dess får ni ha det så bra.  


Kommentarer är stängda.