Städning efter midsommarfirande

Städning efter midsommarfirande

Hej på er! Det var nästan så att man efter helgens långledighet hade ställt in sig på semester, men än är vi inte riktigt där utan det är några arbetsdagar som återstår. Jag hade över en hel del gäster i helgen och det blev en ganska livad tillställning, men oj va rolig vi hade. Det var god mat, aktiviteter och ett gott humör hos alla. Precis så som en midsommar ska vara. Idag har det dock varit väldigt tungt och det är tur att jag har beställt städ till hemmet för jag tror inte att jag hade klarat av att städa allt det här själv. Jag funderade redan innan midsommar på om jag skulle anlita städ tills idag eller inte. Däremot så gjorde jag inte det direkt utan jag valde att avvakta lite innan för att se hur mycket det skulle bli att städa, men när jag klev upp i morse så var det ett tämligen ganska enkelt val. Jag städade hela huset i torsdags och nu fyra dagar senare så ser det ut som det inte har städats på tre månader ungefär. Så att anlita städ är nog det bästa för jag kommer inte orka städa igen kan jag lova. Det är helt galet egentligen hur stökigt det har blivit och då har vi ändå spenderat mestadels av helgen utomhus. Jag begriper mig inte riktigt på hur det kunde bli så här, men det är väl bara att gilla läget. Eftersom att jag inte kommer behöva städa själv ändå så är det ju ganska lugnt och efter en sån här rolig helg så kan jag med gott samvete kosta på mig att anlita städ, för midsommar var verkligen en succé utan dess like. Som det brukar vara, många går in i semestertider och alla är glada för att det är sommar, det kan med andra inte bli dåligt.  


Kommentarer är stängda.